Suunnistuskoulun kevätkausi alkaa 16.5.2020 – Ilmoittautuminen auki

Suunnistuskoulu aloittaa kautensa poikkeusolosuhteissa poikkeusjärjestelyin. Kevätkausi pääsee alkamaan tavallista myöhemmin ja jatkuu sen takia kesäkuun loppuun asti pääasiassa omatoimiharjoituksina. Lue lisää kevät- ja kesäkauden 2020 harjoittelusta sekä suunnistuskoulusta yleisesti https://espoonsuunta.fi/nuoret/suunnistuskoulu/.

Jos haluat poikkeustilanteen takia perua jo tehdyn suunnistuskouluilmoittautumisen, lähetä asiasta sähköposti osoitteeseen jyrki.noponen@elisanet.fi 20.5.2020 mennessä. Mikäli olet suorittanut suunnistuskoulumaksun, palautamme maksun. Lisää tällöin viestiin suunnistuskoululaisen nimi, tilin haltija ja tilinumero.

Suunnistuskouluun ovat kaudella 2020 tervetulleita kaikki 2015 tai aiemmin syntyneet lapset ja nuoret. Suunnistuskoulun harjoitukset pidetään kevät- ja kesäkaudella omatoimiharjoituksina (harjoitukset maastossa noin viikon) Espoon alueella.
Toivomme, että syksyllä pääsemme treenaamaan normaaliaikaan maanantaisin klo 18.30-20. Seuraamme Suomen hallituksen ja Suunnistusliiton linjauksia ja toimimme niiden mukaisesti.

Kauden aikana ajantasainen tieto harjoituksista on MyClubissa ja lisäksi viestimme viikkokirjeellä. Viikkokirjeen mukana lähetämme omatoimiharjoitusten materiaalin: harjoitusohjeen ja kartan. Lisäksi karttoja on saatavilla EsSun majalta Puolarmaarista viikkokirjeissä mainitun ajan.

Ilmoittaudu suunnistuskouluun lapsen MyClub-tilillä. Laita lisätietoihin alustava tieto lapsen ryhmästä (ryhmäkuvaukset: https://espoonsuunta.fi/nuoret/suunnistuskoulu/).
Perusta tarvittaessa lapselle oma tili, jota voit itse hallinnoida ja varmista, että lapsen MyClub-tilille on tallennettu seuraavat tiedot: nimi, henkilötunnus, matkapuhelin (lapsen tai huoltajan), sähköposti (huoltajan), postiosoite, -numero ja -toimipaikka, allergiat sekä huoltajan/huoltajien nimi, sähköposti ja puhelinnumero.

Hinta
Suunnistuskoulun hinta on 125 e / lapsi. Lisäksi tulee olla Espoon Suunnan jäsen (https://espoonsuunta.fi/seura/liity-jaseneksi/). Lasku suunnistuskoulusta toimitetaan MyClubin kautta ilmoittautuneille. Jos samalla lapsi liittyi seuran jäseneksi, niin sinulle tulee jäsenmaksu 40 e. Suunnistuskoulun hintaan kuuluu Sporttiturva-vakuutus ja kilpailulisenssi. Vakuutus ja lisenssi hankitaan suunnistuskoulumaksun suorittaneille. Ilmoita ilmoittautumisen yhteydessä, mikäli olet jo ostanut itse lapselle vakuutuksen ja lisenssin. Tämä huomioidaan laskussa, toimi seuraavasti: vähennä laskusta 19 e ja toimita tosite vakuutuksen ja lisenssin ostamisesta osoitteeseen milla.lotjonen ( a ) gmail.com.
 

Kuvauslupa – suunnistuskoulu
Saatamme kauden aikana kuvata suunnistuskouluryhmiä harjoitusten ja kilpailujen aikana ja käyttää valokuvia tai videota seuramme viestinnässä (esim. www-sivut, sosiaalinen media, painettu media). Kuvat ovat positiivisia seuran arjessa merkittäviä tilanteita, kuten harjoituksia, pokaalijahteja tai muita seuran tapahtumia.
Mikäli lastasi ei saa kuvata, ilmoita siitä ilmoittautumisen yhteydessä.

Lisätiedot suunnistuskoulun rehtorilta: Jyrki Noponen (at) elisanet.fi, 050 3424 687.
 

Ilmoittautuminen