Nuoret pääsevät kesäkuussa kisaamaan – Junior eGames tulee!

EsSu järjestää kolmiosaisen kansallisen kilpailun – Junior eGamesin, kaikille H/D 16-20 -sarjalaisille. Kevään kilpailujen peruminen saattaa harmittaa, mutta nyt on vihdoin mahdollisuus päästä starttaamaan kolmeen kovaan kisaan!

Tapahtuman sivut

Tapahtumat ovat 

  • Sprintti 24.6.
  • Pitkämatka 28.6
  • Keskimatka 30.6

Keskiviikko-iltana on luvassa sprintti Espoon Kilossa, joka starttaa myös Kisakalliossa nuorille suunnatun Suunnistusta ja sporttia -leirin. Sunnuntaina päästään suunnistamaan pitkää matkaa Espoon Oittaalta, ja tapahtumasarja päättyy tiistaina keskimatkaan Kirkkonummen Kauhalassa. Tarkemmat tiedot sekä kilpailukutsut tulevat myöhemmin. Kilpailukeskuksissa ei ole ylimääräisäisiä kilpailukeskuspalveluja ja muutenkin tapahtumassa noudatetaan yleisiä ja tapahtumakohtaisia koronaohjeistuksia.

Eikä siinä vielä kaikki! Vaikka kyseessä on nuorille suunnattu Junior eGames, järjestetään sprintin yhteydessä myös kansallinen eSprint tapahtuma jossa mukaan otetaan sarjat H/D 21, H/D 40 ja H/D 50 halukkaille kuskeille. 50-sarjaan voivat luonnollisesti osallistua myös sitä vanhemmat.

Ilmoittautuminen avataan Irmaan lähipäivinä https://irma.suunnistusliitto.fi:8443/irma/public/competition/view;jsessionid=2DEF6054E870526FF3D4B75F2B8F618E?id=25089&pageuuid=b506c561-8973-416b-b503-f200522cef15.

Mukaan kuhunkin tapahtumaan otetaan yhteensä 460 osallistujaa.

Tervetuloa kisaamaan, joko yhteen tai kaikkiin kolmeen kisaan. Yhteistulosten perusteella parhaat palkitaan.