eNight – NettiTV lähetys

NettiTV – lähetys tulossa nuorten yösuunnistusviestistä ENight 2020
 
Nyt nuorten, tulevien Jukola ja Venla tähtien, menoa pääsee seuraamaan myös kotisohvilta. Tulevana viikonloppuna eNightia pääsee seuraamaan NettiTV-lähetyksen tiimoilta.
 
Kun nuorten syksyn huipputapahtuma Ungi jouduttiin perumaan, lähdettiin tätä uutta nuorten yösuunnistusviestiä rakentamaan nuorilta nuorille periaatteena. Ratamestareina, toimitsijoina sekä valvojana toimii nuoria, jotka haluavat mahdollistaa hienon yöviesti kokemuksen seuraavalle ikäryhmälle.
 
NettiTV-lähetyksessä seurataan molemmat nuorten viestit alusta loppuun kuvan, äänen ja selostuksen kera. Metsästä saadaan muun muassa juoksukamerakuvaa jota täydentää GPS-viivat Espoon yössä. Myös NettiTV-lähetykseen päästään nuorten saattelemana kun juontajina toimivat Alvar Palmen ja Aleksi Sorsa. Asiantuntijakommentaattorina toimii nuorten suunnistusta läheltä seurannut Erno Puupponen.
 
Nuorten yösuunnistusviesti seurantaan alla olevan Twitch-kanavan kautta kun viesti starttaa lauantai aamuna klo 3.30