Suunnistusta yrityksille

Ohjattua suunnistusta ja erilaisia suunnistustapahtumia on tarjolla myös yrityksille ja omille ryhmilleen.

Espoon Suunta järjestää yrityksille räätälöityjä suunnistuspalveluita erilaisiin työhyvinvointi tai ryhmäytymispäiviin. Oheisten esimerkkien lisäksi on mahdollista totetuttaa juuri sinun ryhmällesi soveltuva ja räätälöity harjoitus. Suunnistus on hyvin joustava laji ja meillä on osaaminen toteuttaa juuri kohderyhmälle, koosta riippumatta, sopivia kokonaisuuksia.

 

Esimerkkejä:

  • Yrityssuunnistus konsepti (ohessa esite)
  • Oma räätälöity suunnistusharjoitus
  • Yrityksen sisäinen kilpailu
  • Yrityksen oma suunnistuskoulu
  • Sisäsuunnistustapahtuma
  • Seikkailu-urheilua, amazing racea…. mahdollisuuksia on monia

 

 

Olit sitten yrityksen edustaja tai osaat kertoa keneen yrityksessä kannattaisi olla yhteydessä suunnistustuspalveluista. Kysy lisätietoja ja vinkkaa sopivia yrityksiä karipekka.seppanen@espoonsuunta.fi