eTaitorastit jatkuvat Kopparnäsissä keskiviikkona

eTaitorastit – Kuntosuunnistuksen seuraava taso

Keskiviikkona 19.8 on tarjolla Kopparnäsin hienoja kallioita käyräkartalla; sopivasti haastetta siis. Kaikki innolla suunnistamaan!

eTaitorastit ovat kuntosuunnistuksen taitorastit. Onko tavoitteenasi Jukolan, Firmaliigan tai oman itsesi voittaminen? Jokaiselle suunnistajille taustasta riippumatta tarjoutuu mahdollisuus kehittää itseään eTaitorasteilla, joissa pääsee nauttimaan Espoon Suunnan omista laadukkaista taitoharjoituksista.

Kullakin tapahtumalla on oma teemansa, katso lisäinfoa kunkin tapahtuman kohdalta. Ratavaihtoehtoja tarjotaan kaksi, pidempi ja lyhyempi vaativa rata.

eTaitorastit käynnistyvät syksyllä 2020, silloin järjestetään 5 tapahtumaa keskiviikkoisin klo 17-18.30. Maali sulkeutuu klo 20. Yösuunnistusten kellonajat tiedotetaan myöhemmin.

12.8.2020 Kellonummi – multitekniikka

19.8 Kopparnäs – käyräkartta

2.9 Karhusuo – reitinvalinta pitkillä rastiväleillä

23.9 Puolarmaari – yösuunnistus, reitinvalinta

30.9 Oittaa – yösuunnistus, rastinotto

Tapahtumat ovat ilmaisia Espoon Suunnan jäsenille.

Tapahtumiin voi ilmoittautua joko Rastilipussa tai paikan päällä. Osallistumismaksu on 12 eur ja alle 19-v 5 eur. Maksuvaihtoehdot: käteinen, pankkikortti, Rastilippu, Smartum Liikuntaseteli, Smartum Kulttuuriseteli, SmartumPay-sovellus, Virike-seteli ja Tyky-kuntoseteli. Espoon Suunnan jäsenille harjoitukset ovat ilmaisia.