Nuorten sarjakilpailu 7.9

Pokaalijahti ja Nuorten sarjakilpailu ovat matalan kynnyksen kilpailuja, joissa ratoja on juuri suunnistuksen aloittaneille sekä pidempään harrastaneille lapsille ja nuorille. Pokaalijahti ja Nuorten sarjakilpailu toimivat ensiaskeleena kohti kansallisia kilpailuja seuran harjoitusten jälkeen. Ne tarjoavat hyvän harjoitusmahdollisuuden ja kilpailun myös kokeneemmille nuorille.

Maastoon voi lähteä vanhemman tai huoltajan kanssa yhdessä tai suunnistusparin kanssa jolloin osallistutaan saattajasarjaan. Saattajasarjoissa ei lasketa pisteitä eikä niissä ole ikärajoitusta. Kaikki vähintään kolmeen Pokaalijahtiin osallistuneet palkitaan kauden lopussa pokaalilla ja kaikki vähintään kolmeen Nuorten sarjakilpailuun osallistuneet mitalilla.

Espoon Suunta järjestää Nuorten sarjakilpailu tapahtuman, joka kuuluu myös Pokaalijahteihin.

Paikka ja aika: Suna, Espoo, 7.9. klo 17.30 alkaen

Kilpasarjat: H/D8RR, H/D10RR, H/D10, H/D12TR, H/D12, H/D14L, H/D14, H/D16L, H/D16 (EsSun Pokaalijahti).
Saattajasarjat: RR, TR, 10, 12, 14.

 

Lisätietoja tapahtuman sivuilta