Polisprint 2020

 
 
Teekkarisuunnistajat järjestää yhdessä Espoon Suunnan kanssa Polisprintin 15.9.2020. Polisprint on kaikille avoin kuntosuunnistustapahtuma, jossa ratoja löytyy vasta-alkajista mestareihin. Otaniemen kampus tarjoaa turvallisen ja mielenkiintoisen, mutta myös vauhdikkaan ja haastavan alueen kaupunkisuunnistustapahtumalle. Polisprintti on kaupunkisuunnistustapahtuma, jossa lenkkareita ei tarvitse kastella suossa, vaan ideana on ratkaista suunnistustehtäviä urbaanin Otaniemen sokkeloissa.
 
Kaipaat sitten vähän erilaista iltalenkkiä tai olet valmistautumassa viikonlopun SM-sprinttikilpailuihin, Polisprint sopii juuri sinulle.
 
Tapahtumaan ei tarvitse ennakkoilmoittautua vaan riittää, kun saavut paikan päälle. Lähdöt suunnistuksiin tapahtuvat vapaavalintaisesti aikavälillä klo 16.30-18.30. Tarjolla on kaksi sprinttiä, joissa molemmissa on 3-4-eri ratavaihtoehtoa.
 
Osallistumismaksut ovat yhdelle radalle 10€ (alle 17v 5€) tai kahdelle radalle 15€ (alle 17v 8€)
 
Espoon Suunnan nuorille (alle 17v) tapahtuma on ilmainen
 
Maksuvaihtoehdot: käteinen, pankkikortti, Rastilippu, Smartum Liikuntaseteli, Smartum Kulttuuriseteli, SmartumPay-sovellus, Virike-seteli ja Tyky-kuntosetel
 
Polisprint järjestetään Ravintola Fat Lizardin välittömässä läheisyydessä. Ravintola toivottaakin kaikki suunnistajat poikkeamaan suorituksen jälkeen palauttelemaan.