Värisuunnistusta varhaiskasvatukseen

Punaisia poskia. Riemun kiljahduksia. Onnistumisen kokemuksia. Tältä on näyttänyt ja kuulostanut Essun järjestämät suunnistushetket espoolaisissa päiväkodeissa. Innokkaille pienille aarteenetsijöille on tänä syksynä järjestetty värisuunnistuksia oman päiväkodin pihassa ja lähiympäristössä, ja niiden suosio on ollut suuri. Monille lapsille nämä värisuunnistukset ovat olleet ensikosketus suunnistuksen maailmaan ja rastien etsimiseen. Ilo onkin ollut suuri, kun rastit ovat löytyneet oikeassa järjestyksessä ja tuuletukset maalissa ovat myös olleet sen mukaisia. Myös kaikkein pienimmät ovat päässeet kokemaan liikunnan riemua ja pitämään yhdessä hauskaa suunnistuksen merkeissä. 
 
Kiitokset päiväkodeille, että olemme päässeet jakamaan suunnistuksen taikaa kanssanne!
 
 
Varhaiskasvatuksen suunnistuksia ovat Espoon Suunnan puolesta olleet ohjaamassa Jenni Lappi ja Sofia Pellonperä
 
– Jenni Lappi