Espoo Sprintticup starttaa

Sprinttisuunnistukset jatkuvat!

Perinteisesti talven tullessa suunnistajat ovat siirtyneet metsistä kaupunkiolosuhteisiin harjoittelemaan. Nyt sprinttisuunnistusta pääsee Espoossa harrastamaan oikein toden teolla kun uusi tapahtumasarja Espoo Sprintticup starttaa. Espoo Sprintticup on Espoon Akilleksen, Espoo Suunnan, OK77 ja Teekkarisuunnistajien yhteinen projekti, jossa järjestetään laadukkaita sprinttisuunnistuksia ympäri Espoota

 

Elämyksellisiä kuntosuunnistussprinttejä keskiviikkoiltaisin ympäri Espoota. Kuntorastihenkinen tapahtuma mahdollistaa suunnistuksen kokeilun turvallisessa ympäristössä, mutta samalla toimii huipuille hyvänä treeninä. Tarvitset vain lampun ja ulkoiluvarustuksen ja olet jo valmiina radalle.

Kun aurinko laskee, on aika lähteä etsimään rasteja.

 

Espoo Sprinttcup starttaa joulukuussa kolmen tapahtuma voimin.

  • 2.12. Karhusaari – Espoon Suunta
  • 9.12. Karakallio – Espoon Akilles
  • 16.12. Avoin – OK77

Lisätietoja uudesta tapahtumasarjasta – https://sprintticup.fi/

 

You may also like...