Espoo Sprintticup alkaa

Espoo Sprintticup alkaa 27.9.2021 Karhusaaresta.

Elämyksellisiä kuntosuunnistussprinttejä maanantai-iltaisin ympäri Espoota. Kuntorastihenkinen tapahtuma mahdollistaa suunnistuksen kokeilun turvallisessa ympäristössä, mutta samalla toimii huipuille hyvänä treeninä. Tarvitset vain lampun ja ulkoiluvarustuksen ja olet jo valmiina radalle.

Kun aurinko laskee, on aika lähteä etsimään rasteja.

Espoo Sprintticupin oli tarkoitus alkaa jo viime talvena, mutta vallittavasti vallitseva tilanne siirsi alkamisajankohtaa, mutta nyt syksyllä päästään vihdoin vauhtiin. Suunnitelmissa on yhteensä kahdeksan tapahtuman kuntosuunnistussprinttikiertue ympäri Espoota: Karhusaaresta Karakallioon, Otsolahdesta Puolarmaariin. Kaikille löytyy varmasti jotain. 

  • 27.9 Karhusaari
  • 4.10 Kauniainen
  • 11.10 Karakallio
  • 18.10 Lähderanta
  • 25.10 Otsolahti
  • 1.11 Karamalmi
  • 8.11 Suvela
  • 15.11 Puolarmaari
  • 22.11 Viherlaakso
  • 29.11 Ala-Soukka

Espoo Sprintticuppia järjestävät yhteistyössä Espoon Suunta, Espoon Akilles, OK77 ja Teekkarisuuunnistajat. 

Lisätietoja tapahtumasarjasta – https://sprintticup.fi/

You may also like...