Viestiliigakausi päätökseen

Viikonloppuna saatiin Viestiliiga päätökseen Kirkkonummella. Naapuriseura Lynx 50-vuotisjuhlakilpailuun osallistui runsaslukuinen joukko Espoon Suunnan joukkuita. Juhlistaen Lynxiä sekä viestisuunnistuksen ihanuutta. Yhteensä viesteistä nautittiin 12 joukkueen voimin. Oli hienoa nähdä miten laajalla ikähaarukkalla ja ennakkoluulottomasti viesteihin osallistuttiin, toivottavasti sama jatkuu myös ensi kaudella. Parhaiten näistä joukkueista selviytyi naisten ykkösjoukkue, joka oli kauden päätöksessä hienosti kuudes.

Finaali päätti siis seitsemän osakilpailun mittaisen Viestiliigan. Koko kauden yhteispisteissä Espoon Suunnan miehet sijoittuivat sijalle 14. Parannusta edellisvuoteen pari sijaa ja suunta on ylöspäin. Miehet osallistuivat tasaisesti viesteihin, joista parhaimpana onnistumisena muistetaan SM-plaketti. Nuori naisten joukkue sijoittui pisteissä yhdeksänneksi. Sikäli hyvin, sillä jopa kaksi osakilpailua jäi kokonaan pisteittä. Ensi vuodelle sijoitusta pystytään siis vielä tästäkin petraamaan. Parhaimpia sijoituksia kaudelta olivat kaksi kertaa kuudes sija, joka on erittäin mahdollinen myös kokonaiskilpailussa jos aikataulut tapahtumien osalta sopivat. 

Viestiliigan maastoissa päästiin myös kisaamaan maanantaina, kun luvassa oli seuramestaruuskilpailuiden yö-versiota Lynxin järjestämänä. Tuloksia sekä väliaikoja pääsee tarkastelmaan täältä

Ensi viikonloppuna SM-suunnistusten sekä Suunnistusliigan kisakausi saadaan päätökseen SM-yön merkeissä.

 

Artikkelin kuva Lynx Suunnistus 

 

You may also like...