SM-pyöräsuunnistusta Espoossa

Pyöräsuunnistuksen SM-kilpailut Espoon Vanttilassa 22-23.5.2021

Kisasivut

 

Espoossa kilpaillaan launtaina sprintin ja sunnuntaina pitkän matkan suomenmestaruuksista. Kilpailut ovat loistava näytönpaikka suomalaisille urheilijoille, sillä kesäkuussa järjestetään MM-kotikilpailut Kuortaneella. Toisaalta tapahtuma on kiinnostanut myös ulkomaalaisia osallistujia, sillä WRE-maailman ranking statuksen lisäksi tarjoutuu joukkueille mahdollisuus päästä tutustua suomalaisen pyöräsuunnistuksen maailmaan.

Pyöräsuunnistusviihdettä on tarjolla nyt ensi kertaam myös kotisohville, kun Pyöräsuunnistuksen Suomen Cupin puitteissa lauantain tapahtumasta toteutetaan ISTV ja Ruutu lähetys. Konsepti tuotannossa on tuttu mm. Viestiliigan ja Suunnistusliigan parista. 

Linkki TV-lähetykseen lisätään tänne, mutta jo nyt kannattaa pistää lauataina 22.5.2021 klo 15 kalenterimuistutukselle

 

You may also like...