SM-Pyöräsuunnistus 2021

 

SM-pyöräsuunnistuksissa kilpaillaan sprintin ja pitkänmatkan mestaruuksista Espoossa 22-23.5.2021.

 

Päivitys 14.4.2021

  • Tapahtumajärjestelyt etenevät hyvin. Seuraamme vallitsevaa tilannetta ja sen asettamia rajoituksia ja ohjeita, mutta tällä hetkellä tapahtuman toteutumiselle ei näy esteitä. Poikkeuksjärjestelyitä tapahtumakeskukseen sekä mm. lähtöihin todennäköisesti tulee, mutta näistä tarkemmin kun tiedämme 

 

Harjoittelu

Kilpailualueella voimassa harjoituskielto. Harjoituskielto koskee pyöräsuunnistajia, jotka ovat aikeissa osallistua SM-PySu sprintti/pitkän matkan kisaan 2021. Kyseisille henkilöille harjoituskielto koskee myös jalkasuunnistuksen harjoittelua.

 

Harjoituskartta sijoittuu Espoon Keskupuiston osaan, joka on jätetty harjoituskieltoalueen ulkopuolelle. Maasto on tyypiltään sama kuin SM-kilpailuissa ja kartoittaja on sama. Alueella paljon myös muita ulkolijoita, joten ota tämä huomioon liikkuessasi.

Lyhyt 3.7km
Pitkä 8.6km

Kartan voi ostaa Rastilipusta

Rasteilla eOmatoimirasti merkit. Voimme tarvittaessa lainata pyöräsuunnistuksen karttatelineitä lajia kokeileville. Kysy lisää karipekka.seppanen@espoonsuunta.fi

Harjoituskarttoja pääkaupunkiseudulla tarjoaa myös MTB-O Helsinki

Majoitus

Majoitusta on tarjolla yhteistyökumppanimme Kisakallio kautta

1 hlö huone 90€/yö sis aamiaisen
2 hlö huone 90€/yö sis aamiaisen
 
Kisaviikonloppujen varaukset yhteistyöhinnoin: erika.marjamaki@kisakallio.fi
 

 

 

Espoon Pyöräsuunnistuksen SM-kilpailut ovat osa uutta Pyöräsuunnistuksen Suomen Cuppia. Tämän tiimoilta lauantain sprinttimatkoilta tullaan toteuttamaan ISTV-lähetys.

 

 

 

 

 

Yhteistyössä