NVII ja STR8 tiimit

Osana seurayhteistyötä NVII suunnistuskenkien sekä STR8 kompassien kanssa, olemme aloittaneet uudet NVII ja STR8 tiimit. Mistä tässä on kyse?

 

Espoon Suunnan valmennusryhmän urheilijoille, eGroupilaisille, avattiin vuoden loppupuolella haku NVII ja STR8 tiimeihin. Tiimeihin valitut urheilijat pääsevät edustamaan tiimien kautta NVii kenkä ja/tai STR8 -kompasseja kaudella 2021. Tiimeihin kuuluvat saavat brändien tuotteita käyttöönsä ja tuottavat niiden kanssa erilaista materiaalia omallle, Espoon Suunnan ja brändien somekanaville ja muuhun käyttöön. Käytännössä seuramanagerointi yhteistyön kautta tarjotaan usealla urheilijalla samanaikaisesti ehkä se ensimmäinen askel omalla urheilijapolulla yhteistyön kehittämisen suhteen. Seura tukee tiimiläisiä prosessissa, mutta vastuu yhteistyön totetuttamisesta ja vaikkapa sisältömateriaaleista on tiimiläisillä itsessään.

Tiimeihin valitut urheilijat löydät täältä

Urheilijoiden matkaa NVII-kenkien siivittämänä ja STR8 kompassin suunnalla uuteen kauteen voit siis seurata brändin, EsSun ja urheilijoiden omilla somekanavilla.

https://nviisport.com/fi/

https://www.str8compass.com/