Espoo-Hiihto

Espoo-Hiihto on täällä. Omatoiminen hiihtotapahtuma läpi talvisen Espoon aikaa vastaan tai laturetkenä 23 km tai 46 km reitillä.

Espoo-hiihdossa hiihdetään 23 tai 46 km Espoon läpi Puolarmaarista Oittaalle tai Solvallaan ja takaisin, aikaa vastaan itseään haastaen tai laturetkenä ilman ajanottoa nauttien. Molemmat matkat hyödyntävät valmiita latureittejä. Osallistu haasteeseen yhdessä muiden talviurheilun ystävien kanssa, ja nauti liikunnasta talvisen luonnon keskellä. Espoo-hiihdolla kunnioitamme talvisia lähihiihtomahdollisuuksia ja pääkaupunkiseudun latuverkostokulttuuria, jolla asuinalueet yhdistyvät Nuuksion kansallispuistoon ja toisiinsa. Osallistumalla lähetämme yhdessä selkeän viestin pääkaupunkiseudun lähilatureittien merkittävyydestä talviliikkujille.

Espoo-hiihto on hiihtotapahtuma, jossa voit käydä suorittamassa hiihtoreitin haluamanasi ajankohtana, silloin kun sinulle parhaiten sopii, yksin tai yhdessä muiden kanssa. Ajanotto tapahtuu omalla GPS-laitteella, josta tallennetaan tiedot tulospalvelujärjestelmäämme. Voit myös osallistua rauhalliseen tahtiin retkisarjaan, jolloin et tarvitse edes GPS-laitetta, vaan tällöin tärkeämpää on luonnosta ja liikunnasta nauttiminen sekä matkan taittaminen hiihtäen. Tärkeintä on että olet mukana, ja saamme tästä yhdessä tehtyä hienon hiihtokokemuksen. Suoritusaika reiteillä on 20.1.-7.2.2021

 

https://espoonsuunta.fi/espoo-hiihto/