Ilmoittaudu Suunnistuskouluun 2021

Lasten Suunnistuskoulun ilmoittautuminen on nyt avattu, tule mukaan!

Suunnistuskoulu tarjoaa lapsille ensimmäiset askeleet suunnistuspolulle. Vasta-alkaja tai karttoihin hurahtanut aarteenetsijä, meiltä löytyy paikka kaikille harrastaa ja kehittyä suunnistuksen parissa.

Suunnistuskoulun kevätkausi alkaa 19.4.2021. Ilmoittautuminen tapahtuu MyClub-jäsenpalvelussa lapsen nimellä ja tunnuksella:

Ilmoittautuminen

Kauden 2021 suunnistuskoulumaksu on 125 e / lapsi. Lisäksi tulee olla Espoon Suunnan jäsen (Liity jäseneksi). Maksukuitit sekä suunnistuskoulusta että jäsenmaksusta toimitetaan MyClubin kautta huoltajalle.

Valmistaudumme aloittamaan suunnistuskoulun normaalisti ”lähiopetuksena”, mutta kuitenkin THL:n suosituksia noudattaen. Covid-19 tilanteesta mahdollisesti johtuvasta siirtymisestä omatoimiharjoituksiin tiedotetaan erikseen.

Suunnistuskouluun ovat kaudella 2021 tervetulleita kaikki 2016 tai aiemmin syntyneet lapset ja nuoret.

Suunnistuskoulun harjoitukset pidetään maanantaisin Espoon alueella klo 18.30-20. 

Suunnistuskoulun ohjelmaan kuuluu harjoitusten ohella myös varsin runsas määrä erilaisia Espoon Suunnan sekä naapuriseurojen järjestämiä suunnistustapahtumia. Kauden aikana ajantasainen tieto ohjelmasta on MyClubissa.

Suunnistuskoulussa harjoitellaan ikätasoisesti metsässä liikkumista ja suunnistuksen perusteita. Lisäksi suunnistuskouluun kuuluu tapahtumia, retkiä ja talvikaudella salivuoro