Tapahtumia tulossa – Talkoolaisia kaivataan

Espoon Suunta järjestää tänäkin vuonna useita erilaisia suunnistustapahtumia, missä talkoolaisia tarvitaan erilaisiiin tehtäviin. Vallitsevassa tilanteessa vielä talkoolaisten määrä korostuu entisestään, kun eri toimintoja on pyritty eriyittämää niin että turvavälit ja muut turvallisuustekijät otetaa huomioon parhaalla mahdollisella tavalla. Myös talkoolaisten turvallisuus on meille tärkeää ja tehtäviä on suunniteltu niin että niitä on turvallista toteuttaa. Talkoolaisille on pääasiallisesti tarjolla myös maskit tehtävän hoitamista varten, jos sitä vaaditaan.

Alla löytyy listattuna tapahtumiaa, mihin talkoolaisia tällä hetkellä tarvitaan. MyClub tapahtumista löytyy lisätietoja tehtävistä ja tarvittavista talkoolaisista. Kaikista tapahtumista löytyy helppoja tehtäviä, jotka eivät vaadi aikaisempaa kokemusta, joten rohkeasti vain ilmoittautumaan. Kiitos jo tässä vaiheessa, talkootyö on meillä toiminnan pyörittämisen kannalta ensiarvoisen tärkeää ja arvostettua!

eSprint 7.5 (Tapiola)
Maastotesti 8.5 (Kisakallio) 
SM – Pyöräsuunnistus 22-23.5 (Vanttila)

Jos tapahtumista tai tehtävistä on kysyttävää, niin voi olla yhteydessä tapahtumien vastuuhenkilöihin tai allekirjoittaneeseen karipekka.seppanen@espoonsuunta.fi