eReimat – Harrasteyhteisö

eReimat? – No se on Espoon Suunnan harrasteyhteisö aikuisille, siis meille jotka suunnistamme ja liikumme luonnossa. Tavoitteena on saattaa meidät paremmin yhteen ja saada seuraa ja vinkkejä harjotteluun ja tapahtumiin.

Harrasteyhteisö eReimat on saanut ajatuksena siitä, että seurassamme jokaiselle löytyisi oma paikka ja viiteryhmänsä. Lapsissa ja nuorissa polku kulkee Suunnistuskoulusta eteenpäin luonnollisesti, mutta lajina suunnistus on hieno koska sitä voidaan harrastaa pitkälle ikävuosiin asti. Varsinkin veteraanisarjoihin tultaessa meille ei seurana ole ollut tarjota tarkempaa viiteryhmää, vaikka toki jo Espoon Suunnan seurayhteisöön kuulumisen kautta on ollut mahdollista tutustua seurakavereihin. eReimat on yksinkertaisesti paikka vapaasti keskustella ja kohdata muiden suunnistuksesta kiinnostuneiden kanssa. Kenties se on joukkueen kasaamista SM-viestiin tai lenkkiseuraa Solvallan poluille. Aika tietysti näyttää miten eReimat tässä muokkaantuu, mutta olkoon se yhdenlainen tapa yhdistää meitä, suunnistuksesta kiinnostuneita.

eReimat ei ole valmennus- tai harrasteryhmä, eikä se korvaa epävirallisempia ryhmiä kuten eLadies tai Nostalgia. Yhteisössä ei järjestetä seuran puolesta ohjattua suunnistustoimintaa, vaikka sen kautta jäseniä kannustetaankin kehittämään toimintaa toinen toisilleen. Ohjattua aikuisten harrastoimintaa on tulossa eTreenarit harrasteryhmän kautta.