eGames lähestyy – ilmoittautuminen avattu

Espoon Suunnan perinteinen eGames lähestyy ja kilpailemaan päästään reilun kuukauden päästä Espoossa ja Kirkkonummella 28-29. elokuuta 2021. Tällä kertaa kilpailumaastona on Mankki-Vitträsk metsäalue Espoon ja Kirkkonummen rajalla. Maasto on hyvin monipuolinen talousmetsä alue tarjoten niin hyvä kulkuista mäntymetsää ja kalliomaastoa, pienipiirteisiä mäkialueita, avointa korkeata kuusimetsää kuin tiheää pussikkoa. Korkeuserot maastossa ovat kohtuulliset, korkeimman mäen ollessa 40 metriä. Maastoa ei ole käytetty suunnistukseen viimeisen reilun 10 vuoden ajan.

Tapahtuman kilpailukutsun on julkaistu kisasivuilla ja myös ilmoittautuminen on avattu. 

Seuralaisten toivomme ilmoittautuvan mahdollisuuksien mukaan vapaaehtoistehtäviin MyClubin kautta.

You may also like...