eTreenarit – Aikuisten harrasteryhmä

Ohjattua suunnistusharrastusta kerran vähintään kerran viikossa, hyvässä porukassa.

eTreenarit harrasteryhmä on tarkoitettu kaikille suunnistuksesta kiinnostuneille aikuisharrastajille, jotka haluavat harrastaa ja kehittyä porukassa. Ryhmään voi osallistua matalalla kynnyksellä, eikä osallistujien ikä-, kunto- tai taitotasoa ole määritelty. Ainoastaan suunnistuksen perusteet tulisi olla hallussa (näitä pääset oppimaan Aikuisten Suunnistuskoulun parissa). Ryhmän toimintaan on tervetullut niin omalla suunnistuspolullaan alkupäässä oleva kokeilija kuin aktiivikilpauransa päättänyt valmennusryhmäläinen. Tärkeintä on päästä yhdessä ohjatusti harrastamaan mahtavaa luontoliikuntalajia nimeltä suunnistus. Toiminta alkaa 18.8. klo 18 etäyhteydellä toteutettavalla Infotilaisuudella, jonka yhteydessä pidetään lyhyt luento aiheessa Suunnistussuoritukseen valmistautuminen.

Lue lisää, tule infotilaisuuteen ja ilmoittaudu mukaan
https://espoonsuunta.fi/harraste/harrasteryhmat/etreenarit/

You may also like...