Tule mukaan eTreenareihin – Kausi 2022 alkamassa

Haluatko ohjattuja viikkoharjoituksia hyvässä seurassa? eTreenarit on aloittamassa uutta kauttaan ja nyt on hyvä hetki hypätä mukaan.

Treenarit harrasteryhmä on tarkoitettu kaikille suunnistuksesta kiinnostuneille aikuisharrastajille, jotka haluavat harrastaa ja kehittyä porukassa. Ryhmään voi osallistua matalalla kynnyksellä, eikä osallistujien ikä-, kunto- tai taitotasoa ole määritelty. Ainoastaan suunnistuksen perusteet tulisi olla hallussa (näitä pääset oppimaan Aikuisten Suunnistuskoulun parissa). Ryhmän toimintaan on tervetullut niin omalla suunnistuspolullaan alkupäässä oleva kokeilija kuin aktiivikilpauransa päättänyt valmennusryhmäläinen. Tärkeintä on päästä yhdessä harrastamaan mahtavaa luontoliikuntalajia nimeltä suunnistus. Nuoremmille (16-20v) harrastajille on oma eGroupH harrasteryhmänsä.

eTreenarien pääasiallista toimintaa on viikoittainen yhteinen suunnistusharjoitus keskiviikkoisin klo 18. Lisää suunnistusharjoituksia, leirejä ja oheisharjoittelua toteutetaan ryhmäläisten toiveiden mukaisesti.

eTreenarit ryhmän toimintamaksu on kaudelta (Kevät: tammi-kesäkuu; Syksy: heinä-joulukuu) 150e. Lisäksi ryhmäläisen täytyy olla Espoon Suunnan jäsen (jäsenmaksu 60€). Mukaan voi liittyä myös kesken kauden, jolloin toimintamaksun suuruutta katsotaan aina tapauskohtaisesti. Opiskelija-alennus toimintamaksusta -25%. Ensikertalainen voi tulla pari kertaa kokeilemaan ryhmään ilmaiseksi.

 

Kiinnostuitko kysy lisää ja liity mukaan laittamalla sähkäpostia:

toiminnanjohtaja@espoonsuunta.fi

You may also like...