eGames lähtöajat on julkaistu

eGamesin lähtöaika-arvonta on tehty ja sarjakohtaiset lähtöajat voit lukea täältä. Seurakohtaiset lähtöajat löytyvät täältä. Mikäli havaitset tiedoissa jotakin korjattavaa, laita viestiä osoitteeseen info2012.egames(at)espoonsuunta.fi.

Jälki-ilmoittautumista meillä ei ole, mutta erinomaisille kuntoradoille voi ilmoittautua vielä kisapäivänä infossa. Tarjolla on kumpanakin päivänä kolme eripituista rataa. Tarkemmat tiedot voi lukea kilpailuohjeesta.

eGameseihin osallistuu tänä vuonna lähes tuhat suunnistajaa. Kilpailukeskuksen rakentaminen aloitettiin tänään, valmiiksi tuli mm silta pesupaikallle. Kartat toimitettiin tänään tulostettaviksi ja kilpailunumeroiden painaja sai lähtöaikatiedot numeroihin lisättäväksi.  Kisaravintola tilasi tarveaineensa ja julkaisi hinnastonsa. Kaikkiaan valmistelut etenevät hyvää vauhtia tavoitteena erinomaiset kisat lauantaina ja sunnuntaina.

 

 

You may also like...

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.