Päivitystä MyClub tapahtumiin

Espoon Suunnalla on käytössä MyClub jäsenpalvelu, jossa myös tiedotetaan tulevista tapahtumista ja toiminnasta. Viimeisen parin vuoden aikana MyClub on yhä enemmän ja enemmän täyttynyt tapahtumista. Toimintaa on tullut lisää, mutta myös erilliset omatoimitapahtumat ovat täyttäneet kalenteria. Tietyllä tasolla positiivinen ongelma on kuitenkin aiheuttanut sen, että MyClubista ei ole enää ollut selkeää nähdä tai löytää sitä toimintaa, joka kullekin ryhmälle kuuluu. Tähän liittyviä haasteita oli nostettu myös Seurakyselyssä esille.

Nyt MyClubin tapahtumakäytäntöjä on muutettu, tarkoituksena niin että viestintä tätä kautta tapahtumista olisi jatkossa selkeämpi. Käytännössä nyt tapahtumat luodaan suoraan eri toimija ryhmien alle. Aikaisemmin kaikki seuran tapahtumat ovat näkyneet kaikille jäsenille, mutta jatkossa MyClubissa pitäisi näkyä ainoastaan kyseiselle jäsenryhmälle kuuluvat tapahtumat. Näin ollen suunnistuskoululaisten, valmennus- tai harrasteryhmien tapahtumat näkyvät vain kyseisiin ryhmiin kuuluville ryhmäläisille ja valmentajille. Tapahtumat jotka ovat kaikille seuralaisille avoimia (jumpat, sählyt, kuntosuunnistukset yms.) näkyvät edelleen kaikille jäsenille. Valmennusryhmien harjoitukset, joita mahdollista tehdä omatoimisena, tuodaan myös jatkossa muiden seuralaisten tietoon omina omatoimitapahtuminaan.

Muutoksen jälkeen on tärkeää, että eri ryhmään kuuluvat on asetettu jäsenlistoilla oikein. Uuden kauden alkaessa päivityksiä eri ryhmiin on tehty ja jatkossa niitä tehdään sitä mukaan kuin muutoksia ilmenee. Koska ryhmämuutokset ovat kuitenkin manuaalista jäsentenhallintaa, niin olkaa yhteydessä (karipekka.seppanen@espoonsuunta.fi) jos teille ei tällä hetkellä näy tapahtumat, jotka teille pitäisi näkyä. Varsinkin nuorempien urheilijoiden vanhempien kannattaa liittyä myös oman nuoren valmennusryhmään MyClubissa, että näkee heidän treeninsä. Tai käyttää nuoren tunnuksia.

Toivottavasti muutoksen kautta jatkossa on entistä selkeämpää seuralaisille mitä tapahtumia on tarjolla ja koska.