EsSu on Maailman parasta suunnistusseuraa

Espoon Suunnan syyskokous pidettiin 30.11 hybridikokouksena, jossa osa osallistujista oli löytänyt tiensä EsSun majalle ja osa oli mukana etäyhteyksien kautta. Kokouksessa käsiteltiin ensi vuoden toimintasuunnitelmaa. talousarviota sekä johtokunnan rakennetta. Myös hieman laajempaa keskustelua seuratoiminna kehittämisestä ehdittiin käydä. Syyskokouksessa lanseerattiin Espoon Suunnan uusi slogan:

 

Maailman parasta suunnistusseuraa

 

Uuden sloganin ajatus on tiivistää yhteenlauseeseen ajatus siiitä tavoitetilasta jonkalaista Espoon Suunna toiminnan tulisi olla nyt ja tulevaisuudessa. Slogan kuvastaa toimintaa kokonaisuudessaan ja sitä voi tulkita esimerkiksi näin:

o Seuramme erinomaista yhteishenkeä ja yhdessä harrastamisen mallia.
o Seuraamme ovat tervetulleita suunnistajat aloittelijasta
huippusuunnistajaan.
o Toimintamme laatu mahdollistaa nousemisen suunnistuksessa maailman
parhaiden joukkoon.
o Toimintamme järjestäminen on kokonaisuudessaan erinomaisella tasolla.

Mitä ajatuksia uusi slogan sinussa herättää? Haluaisitko sinä olla osa Maailman parasta suunnistusseuraa?

Hieno ajatus ja visio vaatii toki myös paljon konkreettisia tekoja. Syyskokouksessa käsiteltiin ensi vuoden toimintasuunnitelmaa, jonka pääsanoma voidaan kiteytttää:

Toimintaa vakiinnutetaan suunnitellulle tasolle Korona poikkeusolojen jälkeen.
Toiminnanjohtajan ja Valmennuspäällikön/Päävalmentaja työ näkyväksi ja
seuralaisten hyödyksi suunnitellussa laajuudessa. Seuran jäseniä kannustetaan
aktivoitumaan mukaan seuran toimintaan urheilijoina, ohjaajina, valmentajina ja
tapahtumien järjestelyihin Koronan jälkeen

Osana näidenkin tavoitteiden saavuttamista, uusi seuratoimintajaos perustetaan ensi vuoden aikana tukemaan seuralaisten yhteisen toiminnan suunnittelua. 

Hallinnollisella puolella nykyinen johtokunta jatkaa kokonaisuudessaan myös ensi vuonna, jonka lisäksi johtokunta laajentui kahdella jäsenellä ja yhdellä varajäsenelle. Tervetuloa johtokuntaan Liisa, Maria ja Anni. Uusien esittelyjä päästään kuulemaan alkuvuodesta.

Syyskokouksessa valittiin lisäksi kunniajäsenia. Kunniajäsenten nimeämistä elvytetään usean vuoden tauon jälkeen. Jatkossa tavoitteena on nimetä kunniajäseniä vähintään 5 vuoden välein järjestettävässä seuran vuosijuhlissa. Uusista kunniajäsenistä tulee vielä oma juttunsa, jossa tämän prosessin taustoihin pureudutaan tarkemmin.