Toiminnanjohtaja haussa

Espoon Suunta etsii Toiminnanjohtajaa päätoimiseen työsuhteeseen. Viimeiset kaksi vuotta on toimintaamme kehitetty Toiminnanjohtajan johdolla. KP:n siirtyessä uusiin tehtävin etsimme nyt Toiminnanjohtajaa jatkamaan seuratoimintamme johtamista.

Kaksi vuotta Toiminnanjohtajana on ollut antoista aikaa. Monipuolisen työn miellekyyttä ovat lisänneet kaikki hienot seuran ihmiset, joiden kanssa olen saanut viedä toimintaa eteenpäin. Kiitos teille! Vaikka työkuviot vievätkin minut seuravaksi muualle, niin seurasta minua ei niin helpolla saa lähtemään. Jatkan edelleen urheilijana ja muussa seuratoiminnassa jatkossa vapaaehtoisena. 

KP

Hakemuksia Toiminnanjohtajan pestiin otetaan vastaan 31.12.2021 asti. Ohessa tarkempi työpaikkailmoitus tietoineen.

Työpaikkailmoitus toiminnanjohtaja

You may also like...