XXXII JPYS valtikka Palmenien perheeseen

XXXII JPYS maastona toimi kaikkien seuralaisten hyvin tuntema keskuspuiston maasto. Kilpailukeskus sijaitsi  Espoon Suunnan seuramajalla. 38 suunnistajaa lähti ratkaisemaan ratamestarin palapeliä noin -10 asteen lämpötilassa kuun loistaessa taivaalla.

 

Tänäkään vuonna virheiltä ei vältytty, mutta niinkuin aina suunnistuksessa, päivän parhaat suunnistajat voittivat. Pitkälle radalle lähti  tasokas joukko suunnistajia. ”Yleisörastilla” noin reilun kahden kilometrin juoksun jälkeen kärjessä leimasi tunnetun essulaisperheen jäsen, kun kotimaastossaan suunnistanut Allu leimasi yksin kärjessä noin minuutin edellä takaa-ajo letkaa. Lopun radasta Allu hoiteli varmasti kotiin tuoden itsensä XXXII JPYS pitkän radan voittajaksi noin kuuden minuutin erolla seuraaviin. Samalla hän pokkasi itselleen ensi vuoden järjestelyvastuun. Seuraavat sijat menivät Mikaelille sekä Antille, jotka karkasivat omalla hyvällä suunnistuksellaan muusta takaa-ajavasta porukasta.

 

Lyhyellä radalla kokemus oli valttia, kun nopeimmin radan ja kaikki rastit löysivät valmentajan roolissa paremmin viihtyvät Mikael Boström ja  Marko Määttälä, jotka saivat seuraa podiumille seuran puheenjohtajasta  Pasi Laaksosesta. Erityisesti Kuurinkallion reunaman rastit 5 ja 6 tuottivat päänvaivaa lyhyellä radalla. Ratamestarilta kuitenkin iso hatunnosto kaikille, jotka suorittivat lyhyen radan hyväksytysti läpi sekä tietysti kaikille muille hyvästä yrityksestä ja iloisesta joulumielestä.Taisi kyseessä olla yksi historian vaikeimmista lyhyistä radoista..

 

Järjestäjät kiittävät kaikkia osallistujia, ensi vuonna nähdään minkälaisia jekkuja Allu keksii kilpailijoiden päänmenoksi.

 

Tulokset

 

Pitkä 6,2km

Aika h:min

Lyhyt 4,0km

Aika h:min

1. Allu P

0:56

1. Mikael B

0:52

2. Mikael R

1:02

2. Marko M

1:11

3. Antti S

1:02

3. Pasi L

1:40

4. Mikko M

1.17

4. Joona V

1:42

5. David F

1:17

5. Johanna M

1:42

6. Daniel R

1:17

6. Jussi H

1:42

7. Mikko T

1:19

Alex G

kesk

8. Krisse B

1:19

Anne R

kesk

9. Ville K

1:19

Jan R

kesk

10. Pekka L

1:26

Emmi H

kesk

Elias T

kesk

Venla H

kesk

 

 

Jarmo A

kesk

 

 

Harri P

kesk

 

 

Jukka P

kesk

 

 

Petrus P

kesk

 

 

Kimmo K

kesk

 

 

Netta K

kesk

 

 

Liina L

kesk

 

 

Jaani L

kesk

 

 

Maisa A

kesk

 

 

Noel G

kesk

 

 

Piritta

kesk

 

 

Heikki

kesk

 

 

Sanna T

kesk

 

 

Taatu I

kesk

 

 

Ulrika R

kesk

 

 

Villö F

kesk

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

You may also like...