Jukolan infopaketti EsSulaisille!

Jukola Info – Espoon Suunta

Kesän kohokohta, Venlojen ja Jukolan Viesti lähestyy! Tänä vuonna Jukola suunnistetaan Mynämäessä 18.-19.6.2022, eli tulevana viikonloppuna. Espoon Suunnasta on lähdössä taas suuri joukko suunnistajia, kannustajia ja huoltajia mukaan.

Tässä kirjeessä on Espoon Suunnan infopaketti, käykää se läpi huolellisesti niin kisakeskuksessa kaikki sujuu selkeämmin! :) 

Bussikyyditys

Bussikyyditys Jukolaan on turvallinen ja edullinen tapa matkustaa Jukolaan ja sieltä takaisin (pysäköintimaksu 20 € Jukolaparkissa!). Espoon Suunnan Jukola-bussi lähtee klo 09:45 seuramajalta. Saapuminen kisakeskukseen n. klo 12. Joka tapauksessa Venlojen ensimmäiselle osuudelle ehtii hyvin! Takaisinpäin lähdetään puolen päivän aikoihin tai viimeistään siinä vaiheessa, kun viimeinen maalintulija, joka bussissa matkustaa, on pois metsästä. Mukaan mahtuu edelleen ja voit käydä ilmoittamassa  itsesi, kaverisi tai perheesi matkalle osoitteessa:

https://espoonsuunta.myclub.fi/flow/events/4222743

Seuratapaaminen

Seuratapaaminen järjestetään Jukolassa  seurateltoilla klo 20 alkaen. Paikalla Essun baari, jossa tarjolla maailmanparasta suunnistuseuraa, kahvia, mehua ja pientä purtavaa. Baarin tarjoilut käytettävissä läpi yön niin kauan kuin tarjottavaa riittää. Järjestäjinä eLadies 🌸 Tervetuloa kaikki!

Info

Seuraavassa Jukola 2022 Espoon suunnan Info-paketti, jossa tietoa majoituksista, seurateltoista ja aikatauluista:

Jukola 2022 – EsSun infopaketti

 

Joukkueet

Joukkueita lähtee tänäkin vuonna iso määrä, joten on tärkeää, että olet joukkuelaisiin jollain tapaa yhteydessä ennen viestiä ja tunnistatte toisenne. Suunnistusliiton ohjeistuksen mukaisesti muualla kuin Suomessa pysyvästi asuvien venäläisten ja valko-venäläisten urheilijoiden osallistuminen kilpailuun Essun joukkueissa on rajattu pois.

Espoon Suunnasta lähtee yhteensä ennätyksellisesti huikeat 20 Venla-joukkuetta. Venla-joukkueiden kokoonpanot löytyvät alla olevan linkin kautta MyClubista liitteenä:

Essun Venlat

Jukolan viestiin lähtee Espoon Suunnalta yhteensä 12 joukkuetta. Jukolan viestin joukkueet löytyvät alla olevan linkin MyClubista liitteenä:

Jukolajoukkueet

Venlojen ja Jukolan kilpailuohjeet löytyvät alla olevasta osoitteesta. Käy ne huolellisesti läpi.

Jukolan kilpailuohjeet

Ei muutakuin isosti tsemppiä kaikille! Muistakaa nauttia Jukolan tunnelmasta ja nähdään kisapaikalla! Mikäli Jukolan/Venlojen viestistä tulee kysyttävää, olkaa pienellä kynnyksellä yhteydessä seuran toimihenkilöihin!