eGames 2022 kilpailtiin Nuuksion upeissa metsissä!

eGames 2022 kilpailtiin viime viikonloppuna aurinkoisessa säässä Nuuksion upeissa maisemissa! Kilpailu keräsi  suuren joukon suunnistajia molempina päivinä. Koko viikonlopun aikana lähtö- ja maaliviiva ylitettiin reilusti yli 1000 kertaa. Radat ja maasto saivat paljon kiitosta suunnistajilta. 

eGamesissä naisten pääsarjan (D21A) voiton vei Heini Saarimäki (AngA) yhteisajalla 1:38:00 ainoastaan 14 sekunnin erolla toiseksi tulleeseen Maija Hakalaan (HIS). Kolmanneksi kahden päivän koitoksen jälkeen ylsi Suvi Simonsén (RasKa).

D21A 

  1. Saarimäki Heini     AngA           1:38:00
  2. Hakala Maija         HIS               +0:14
  3. Simonsén Suvi      RasKa          +2:13

Miesten sarjassa voittoon (H21) suunnisti tänä vuonna Einari Heinaro (HS) yhteisajalla 1:38:26. Toiseksi sijalle Nuuksion metsästä selvitti Samu Heiska (TuMe) vajaa neljä minuuttia Einarista jääneenä. Kolmanneksi Tuomas Hapola (RaKaS).

H21A

  1. Heinaro Einari      HS                 1:42:20
  2. Heiska Samu       TuMe              +3:54
  3. Hapola Tuomas.  RaKaS            +12:22

Lisää tuloksia (molempien päivien tulokset ja yhteistulokset) ja kuvia kilpailusta löytyy kilpailusivulta alla olevan linkin kautta.

Kilpailusivut

Espoon Suunta kiittää kaikkia kilpailijoita, huoltajia, katsojia, yhteistyökumppaneita ja talkoolaisia eGames viikonlopusta! 

Tsemppiä kaikille syksyn seuraaviin kisoihin!