Aikuisten suunnistuskoulut alkavat syyskuussa! Ilmoittautuminen auki!

Aikuisten suunnistuskurssit alkavat syyskuussa ja ilmoittautuminen on nyt käynnissä. 

Peruskurssi järjestetään 19.-20.9.2022. Peruskurssin jälkeen aloittelija pystyy jatkamaan harrastusta ja
kehittämään taitojaan itsenäisesti tai kaveriporukassa kuntorasteilla.  Lisätietoa kurssista ja linkki ilmoittautumiseen löytyy osoitteesta:

https://espoonsuunta.fi/aikuisten-suunnistuskoulu-peruskurssi-2/

Jatkokurssi järjestään kolmena päivänä (22.,27. ja 29.9). Kurssin tavoitteena on kehittää suunnistustaitoja edelleen, jotta harrastaja oppii ymmärtämään erilaisia suunnistuksen osa-alueita paremmin. Jatkokurssilla syvennytään suunnistuksen perusteista harjoittelemaan sitä miten taklataan haastavampia suunnistushaasteita. Jatkokurssi on kokonaisuus joka antaa eväät myös Jukolan ja Venlojen suorittamiseen. Lisätietoa kurssista ja linkki ilmoittautumiseen löytyy osoitteesta:

https://espoonsuunta.fi/aikuisten-suunnistuskoulu-jatkokurssi-syyskuu-2022/

Adult orienteering Course will be on the 14th-15th September. In this course we will teach basic orienteering skills needed to start your individual orienteering training. After this course you have skills needed to participate weekly motion orienteering or simply go into woods doing orienteering for yourself.

This course is opportunity to get your very first start on orienteering or freshen up your old skills. Besides learning basic orienteering skills you get opportunity to ask and hear about possibilities to practice sport further. More information and registration, please follow the link:

https://espoonsuunta.fi/harraste/aikuisten-suunnistuskoulu/adult-orienteering-school-beginners-course-spring-2022/

 

Nähdään kursseilla! Tervetuloa! Welcome!