Kolmen kopla tekemässä töitä Essulaisten hyväksi

Henrikin ja Annan muodostama tehokas duo täydentyi toukokuun alusta. Jotkut ovat saattaneet törmätä jo uusimpaan työntekijäämme Anuun kevätkokouksessa tai Essun järjestämässä Kompassi-tapahtumassa aivan majan nurkilla, jos et vielä ole häntä nähnyt – niin ei huolta, varmasti vielä näet. Kolmen työntekijän voimin edetään kohti ”Maailman parasta suunnistusseuraa”. Ammattimaista otetta löytyy nyt niin valmennuksesta, seuratoiminnan johtamisesta kuin sujuvan seura-arjen hallinnosta.

Tämä ”kolmen kopla” jakaa tehtäviä ja vastuuta keskenään toimien tiiviissä yhteistyössä niin toistensa, seuran johtokunnan ja jaostojen sekä seuralaisten kanssa. Osaamista, tekemisen meininkiä ja innovatiivisia ideoita Essussa riittää ja työntekijät pyrkivät siihen, että tämä kaikki konkretisoituu laadukkaaksi, innostavaksi ja houkuttelevaksi toiminnaksi. Töitä tehdään ahkerasti, mutta aina pieni pilke silmäkulmassa ja hymy huulilla.

Mitä eri henkilöt todella tekevät? Tässä lyhyet luonnehdinnat kunkin työnkuvasta:

Anna ”Vastaan kaiken valmennustoiminnan suunnittelusta ja sen käytännön toteutuksesta yhdessä vapaaehtoisvalmentajien kanssa.”

Anu ”Vastaan valmennustoiminnan ja nuorten suunnistustapahtumien koordinoinnista sekä niihin kuuluvista hallinnollisista tehtävistä ja järjestelyistä.”

Henrikki ”Vastaan kokonaisvaltaisesti seuratoiminnan eri osa-alueiden toimivuudesta, tuloksellisuudesta, seura toiminnan jatkuvuudesta ja varainhankinnasta.”

Henkilöstön toimenkuvista voit lukea lisää Supasta: https://urly.fi/39pT -> Työntekijöiden työnkuvat 2023

Palkatun henkilöstön myötä pyritään kehittämään vapaaehtoistehtävien koordinointia ja vähentämään  vapaaehtoisten liiallista kuormitusta. Vaikka työntekijöitä on enemmän kuin ennen, haluamme osallistaa yhä enemmän talkoohenkisiä vanhempia, ajanvietettä kaipaavia eläkeläisiä sekä ohjaushommista innostuneita nuoria. Vapaaehtoisuus on yhä vakaan seuratoiminnan perusta niin Essussa kuin koko Suomessa. Yhdessä voimme kehittää seuran toimintaa entisestää hyödyntäen ammattilaisten osaamista.

 

Muista, että meihin saat aina olla yhteydessä, jos jokin mietityttää.
Teemme työtä Essulaisia varten!