Espoo Sprintticup alkaa jälleen 25.9!

 Espoo Sprintticup tarjoaa tänäkin syksynä elämyksellisiä kuntosuunnistussprinttejä maanantai-iltaisin ympäri Espoota. Maastoon voit lähteä klo 17.30-19 välisenä aikana. Kuntorastihenkinen tapahtuma mahdollistaa suunnistuksen kokeilun turvallisessa ympäristössä, mutta samalla toimii huipuille hyvänä treeninä. Tarvitset vain lampun ja ulkoiluvarustuksen ja olet jo valmiina radalle. Kun aurinko laskee, on aika lähteä etsimään rasteja!

Ensi viikolla pyöräytetään käyntiin 2023 syyskauden ESC-tapahtumat! Maanantaina kannattaa suunnata Essun järjestämään sprinttiin Keski-Espoon Urheilupuistoon ja Kirkkojärven sokkeloihin.

Ennakkoon ilmoittautuminen vauhdittaa toimintaa pelipaikoilla. Voit ilmoittautua mukaan tästä.

Lisää tietoja löydät Espoo Sprintticupin kotisivuilta: https://sprintticup.fi/