LähiLahjoitus äänestys käynnissä 15.10 asti, kerätään yhdessä tukea Essun nuorille – Anna äänesi!

Essun nuoret ovat mukana hakemassa LähiTapiolan LähiLahjoitusta toimintansa tueksi. Tänä vuonna lahjoitusta oli hakemassa jopa 367 eri lasten ja nuorten harrastusryhmää ympäri pääkaupunkiseutua ja lopulta valitaan vain 15 tuensaajaa koko Espoon alueelta.

LähiLahjoituksen saajat valitaan äänestyksen perusteella eli nyt kannattaa pyytää ystävät, kaverit, tutut, vanhemmat, sukulaiset ja kaikki naapureista lähtien äänestämään tukea Essulle, nuorten suunnistajien hyväksi.

Ohjeet äänestykseen:
• LähiLahjoitus-sivulle ja äänestämään pääset TÄSTÄ!
2️⃣3️⃣ Valitse kaupungiksi Espoo ja äänestä EsSun nuoret tuen saajaksi numerolla 23.
• Jaa äänestyslinkkiä omille tutuille ja harrastuskaveteille.🫂

• Äänestys on käynnissä 15.10.2023 asti.‼️

Jäädään yhdessä jännittämään äänestyksen tulosta!