Suunnistuselämyksiä vuoteen 2024!

Ammottaako joulupukin säkki vielä tyhjyyttään? Ei huolta! Nyt on tilaisuus auttaa Korvatunturin väkeä ja hankkia läheisille joululahjaksi suunnistuselämyksiä.

Loppuvuoden ajan suunnistuksen ystävät voivat ostaa itselleen tai ystävää ilahduttaakseen 5 kerran sarjakortin, suunnistuksen perus- tai jatkokurssin tai jäsenyyden eTreenarit ryhmään kevääksi. Ota kaikki ilo irti loppuvuoden liikuntaeduista ja hanki itselle tai kaverille jotakin, joka tuottaa iloa ensi vuonna. Kampanja voimassa 31.12.2023 asti.

Voit toki hankkia suunnistuselämyksiä myös itsellesi, niin on talvipakkasilla mukava odotella tulevia retkiä. Kauaa ei tarvitse odotella, sillä jo 14.1. päästään kokemaan Opinmäen kampuksen haasteita Indoorcupissa.

Itsellesi tuleviin sarjakortteihin ja kursseihin voit myös hyödyntää pian vanhenevia liikuntaetuja ja -seteleitä.

Hinnat:
5 kerran sarjakortti (Espoon Suunnan tapahtumiin mm. Espoo Sprintticup, eTaitorastit ja Indoor Cup (ovh 15 €/tapahtuma)
50 eur/aikuinen; 25 eur/alle 19v
Suunnistuksen perus/ tai jatkokurssi – kevät: 100 eur
eTreenarit-jäsenyys (vaatii myös seuran jäsenyyden): 180 eur

Lähetämme saajan nimellä varustetun lahjakortin tilaajan sähköpostiin joulukuun aikana ja tarvittaessa jopa ennen jouluaattoa. Lahjakortti vaihdetaan tarvittaessa varsinaiseen sarjakorttiin ensimmäisellä käyttökerralla.

Maksutavat:
– Mikäli ostat tuotteen itsellesi voit käyttää myös vuoden vaihteessa vanhenevia liikuntaetuja. Otamme vastaan seuraavia: Smartum (Liikuntaseteli, Kulttuuriseteli, SmartumPay), Edenred (MyEdenred mobiilimaksu, Virike-seteli), Eazybreak, ePassi ja Tyky-kuntosetelit.
– Verkkomaksu
– Mobilepay

Tutustu ja tilaa: https://forms.gle/eknCf3u45vFpjYJi9