Tervetuloa Espoon Suunnan Suunnistuskouluun!

Liikkuuko lapsesi mielellään ulkona ja tutkii innokkaasti ympäristöään? Haluatko opettaa lapsellesi hyödyllisä taitoja ja ehkä oppia samalla itsekin jotain? Tule kokeilemaan suunnistusta!

Suunnistuskoulu tarjoaa ensimmäiset askeleet suunnistuspolulle. Ilmoittautuminen vuoden 2024 ryhmiin on nyt auki MyClubissa: https://espoonsuunta.myclub.fi/flow/events/6558169. Suunnistuskouluun ovat kaudella 2024 tervetulleita kaikki 2019 tai aiemmin syntyneet lapset ja nuoret. Liittyäkseen mukaan suunnistuskouluun lapsen tulee olla myös Espoon Suunnan jäsen. Jokaiselle lapselle löydetään varmasti sopiva ryhmä – oli hän sitten kokenut seikkailija tai vasta karttaan tutustuva noviisi. Toivotamme myös vanhemmat mukaan harjoituksiin, sillä suunnistus on tunnetusti perhelaji, jonka parissa koko perhe voi viihtyä. Pienimmillä Villihiirillä tulee olla oma aikuinen mukana harjoituksissa.

Suunnistuskoulun harjoitukset pidetään maanantai-iltaisin Espoon alueella, viikoittain vaihtuvassa paikassa. Suunnistuskoulun ohjelmaan kuuluu harjoitusten ohella myös varsin runsas kattaus erilaisia Espoon Suunnan sekä naapuriseurojen järjestämiä suunnistustapahtumia.

Suunnistuskoulumaksu on 160 EUR / lapsi. Lisäksi jäsenmaksu (liity jäseneksi) on alle 20-vuotiailta 40 EUR. Laskut sekä suunnistuskoulusta että jäsenmaksusta toimitetaan MyClubin kautta huoltajalle. Tällä maksulla lapsi pääsee osallistumaan harjoituksiin ja moneen muuhun mukavaan tekemiseen lähes vuoden ympäri. Suunnistuskoulumaksu sisältää kilpailulisenssin ja sporttiturvavakuutuksen, kevät- ja syyskauden harjoitukset, talven salivuorot, pokaalijahdit, tukea kilpailuihin osallistumiseen ja suunnistuskoulun retkiin. Lisäksi suunnistuskoululaiset EsSun jäseninä saavat osallistua maksutta EsSun järjestämiin kuntosuunnistustapahtumiin ja muuhun EsSun jäsenilleen tarjoamaan ohjelmaan. 

Kauden aikana ajantasainen tieto ohjelmasta löytyy MyClubista. Lisätietoja suunnistuskoulusta ja kauden ohjelmasta voi käydä lukemassa Espoon Suunnan www-sivuilta (https://espoonsuunta.fi/nuoret/suunnistuskoulu/) tai olemalla yhteydessä nuoriso@espoonsuunta.fi.

Kauden esimmäinen harjoitus on 15.4.2024 Kilonpuistossa.

Tervetuloa suunnistuksen pariin!