Terveisiä Espoon Urheilugaalasta

Espoon Urheilugaalaa vietettiin viime perjantaina. Gaalassa nähtiin paljon Essu-edustusta, sillä juhlatamineet pääsi pukemaan peräti viisi nykyistä essulaista. Urheilugaalassa mukana: KP Seppänen (Jukolan 2028 kilpailujohtaja), Reino Kärkkäinen (Reiska on aiemmin vetänyt juoksutreenejä essulaisille ja vastaanotti Omnian edustajana palkinnon Urhea-yhteistyöstä), Jari ja Taru Ikäheimonen, Riina Korjamo (Essun uusi puheenjohtaja) sekä Harri Hollo. Gaalassa päästiin vaihtamaan kuulumisia vanhojen tuttujen ja uusien tuttavuuksien kanssa nauttimaan mukavasta tunnelmasta, seuraamaan hienoja esityksiä ja nauttimaan maittava illallinen.

Gaalan pääohjelmanumerona oli palkitsemiset, joilla haluttiin muistaa vuoden 2023 ansioituneita espoolaisia urheilijoita, seuroja ja urheilutoimijoita. Espoon Suunnan valmennusjaoksen vetäjä Jari ”Ikis” Ikäheimonen valittiin vuoden valmentajaksi. Ikis on toiminut nyt pari vuotta valmennusjaoston puheenjohtajana sekä kärkiryhmä eLitesin vetäjänä. Jarin henkilökohtaisessa valmennuksessa on myös kaudella 2023 maajoukkuepaikan lunastaneita ja EM-kisoissa hienosti pärjänneitä urheilijoita. Tämä työ yhdessä Espoon Suunnan huikean valmentajatiimin kanssa on vahvistanut nuorta ja menestyksennälkäistä tiimiä sekä houkutellut menestyviä kansainvälisiä urheilijoita mukaan seuraan.

Näistä lähtökohdista on hyvä tehdä – Maailman parasta suunnistusseuraa!

Onnittelut myös tärkeälle yhteistyöseurallemme Espoon Hiihtoseuralle, joka sai tunnustusta hyvästä työstä ja palkittiin vuoden seurana!

Kiitokset urheilugaalan hienoista järjestelyistä kaupungin liikuntapalveluiden työntekijöille.