Espoon Suunnan järjestämät Lasten kesäleirit ovat taas täällä!

Kesällä järjestetään kolme suunnistusteemaista kesäleiriä. Kaksi leiriä pidetään kesäkuussa ja viimeinen heinäkuun lopulla. Kesäkuun leireillä on molemmissa on sama ohjelma. Heinäkuun leirillä on oma ohjemansa, eli voit osallistua jopa kahdelle eri essuleirille kesän aikana.

Leirit toteutetaan aiempien vuosien tapaan päiväleireinä. Luvassa on hauskoja suunnistusaiheisia pelejä sekä luonnossa nauttimista ja liikkumista kivassa seurassa – ja päästään leirillä ihan suunnistamaankin!

Leiripäivän pituus on klo 9-15. Leirin hinta 80 EUR/osallistuja. Leirin ruokailu järjestetään rajallisten puitteiden vuoksi omien eväiden muodossa. Pakkaathan lapsellesi mukaan kunnollisen lounaan, jolla jaksaa temmeltää koko päivän myös välipalaa voi olla syytä varata. Seuramajalta löytyy jääkaappi, jossa on mahdollisuus säilyttää ruokia. Ruuan lämmitys onnistuu myös seuramajalla.

Leirin tukikohtana toimii Espoon Suunnan seuramaja Puolarmaarissa. Osoite on Kylänvanhimmanpiha 7, Espoo. Leirillä liikutaan seuramajan välittömässä läheisyydessä tai lähimaastossa.

Leiri on tarkoitettu 6-11-vuotiaille ja sopii suunnistaville tai suunnistuksesta kiinnostuneille nuorille, mutta suunnistustaito ei ole vaatimus. Ohjelmasta toki löytyy muutakin mukavaa tekemistä ja nuoria liikuttavat Espoon Suunnan nuoret urheilijat.

Ilmoittautuminen aukeaa 7.3. klo 12. Varaa paikkasi ennen kuin leirit täyttyvät tai kesäkuun leireille viimeistään 13.5.

 

Leirin vastuuhenkilönä toimii ja lisätietoja antaa:

Anu Saarinen

anu.saarinen@espoonsuunta.fi

+358 44 7777947

Leirien ohjaajat: Espoon Suunnan nuoret suunnistajat

 

Ilmoittautumislinkit:

10.-13.6.2024 Lasten kesäleiri

17.-20.6.2024 Lasten kesäleiri

29.-31.7.2024 Lasten kesäleiri