Espoon Suunnan uusi toiminnanjohtaja aloittaa tehtävässään 11.3.2024

Espoon Suunnan uusi toiminnanjohtaja Juulianna Leskinen aloittaa tehtävässään 11.3.2024. Juuli aloittaa tehtävän osa-aikaisessa työsuhteessa ja ensimmäisten viikkojen aikana perehtyy tehtäväänsä yhdessä Anu Saarisen kanssa. Juuli pyörii varmasti seuramajalla Puolarmaarissa, joten käy nappaamassa Juulia hihasta tai vaihtamassa kuulumiset!

Tutustutaan pikaisesti Juuliin…

Kerro itsestäsi! Mistä olet lähtöisin?

Olen Juulianna, tuttavallisemmin Juuli. Lapsuuteni olen viettänyt Keravalla. Valmistuin 10 vuotta sitten Pajulahden urheiluopistosta, jonka jälkeen päädyin asustelemaan Helsinkiin muutaman välistopin kautta.

Mitä olet tehnyt aiemmin?

Olen työskennellyt liikunta-alalla monipuolisesti erilaisissa työtehtävissä. Viimeisin työkokemukseni suuntautuu urheiluseurapuolelle. Olen työskennellyt uimaseurassa toiminnanjohtajana 4 vuotta! Rakastan kuluttaa vapaa-aikaani liikunnan parissa, joten useat illat kuluu jumppatunteja ohjatessa.

Millainen urheilutausta sinulla on? Oletko harrastanut suunnistusta?

Olen aika sporttinen mimmi. Tykkään uida, pyöräillä, juosta, käydä kuntosalilla ja retkeillä koirani Lunan kanssa. Nuorempana kilpailin yleisurheilussa. En ole harrastanut suunnistusta, mutta odotan innolla, että pääsen osallistumaan aikuisten suunnistuskurssille!

Terkut EsSulaisille?

Mahtavaa päästä mukaan EsSuun! Odotan innolla ja jännityksellä mitä kaikkea uutta pääsen oppimaan seurasta ja seuralaisista. Nappaa puhelinnumero talteen tai tule moikkaamaan seuramajalle. On ilo olla osa Espoon Suuntaa!

 

Lämpimästi tervetuloa Juuli!