Taitotesti 27.7.2011

Testin startti klo 17. Paikka Vihdin höytiönnumme (ajoharjoitteluradan vieressä). http://kansalaisen.karttapaikka.fi/linkki?scale=8000&text=parkki&srs=EPSG%3A3067&y=6689304&x=350981&lang=fi

Tuossa kohden tien piennar on leveä ja luulisin, että ainakin n. 10 autoa mahtuu hyvin. Pidemmälle tuosta ei kannattane ajaa, kun siinä on puomi, jonka aukioloista ei ole tietoa. Lähtöön tuosta on 0,5km ja maaliin 0,3km. Kierrosten välissä pitää käydä parkkiksella Ville K:n autolla purkamassa emit.

Ensimmäinen kierros on siis tarkoitus mennä aivan normaalia keskimatkan kisavauhtia. Tässä ei ole tarkoitus mitata kuinka hyvä tsäkä kenelläkin on, joten mitään ylimääräistä riskiä ei ole järkeä ottaa. Aivan normaalia tärkeän kisan suunnistusta omalla tekniikallasi siis. Ja vaikka tulisikin virheitä, niin kannattaa tsempata loppuun asti, koska jokaisesta yksittäisestä välistä on hyötyä spekulaatioissa.

Toisella kierroksella saa sitten lyödä niin paljon kuin koneesta lähtee (niin, että liput halkeaa suoraan kuitenkin).

Omat karttamuovit ja emitit mukaan. Säärien suojaaminen ainakin sukilla on myös suotavaa, Vihdissä kun ollaan :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.