Taitotreeni 24.8. Väransby

Harjoituksen teemana on rytminvaihto, ratavaihtoehdot ovat 7,4km sekä n. 5km. Molempia baanoja voi halutessaan vielä lyhentää. Harjoituksen tavoitteena on kehittää niin fyysistä kuin taidollistakin rytminvaihtoa suunnistushaasteiden vaihtuessa. Eli radat sisältävät muutaman pidemmän välin, joilla voi pitää vauhtia, mutta vastapainoksi on sitten lyhyempiä välejä, joilla pitää lukea kohteita maastosta+kartasta tarkemmin. Tässä kuten yleensäkin suunnistusharjoituksissa/kisoissa kannattaa miettiä, minkälainen tekniikka ja tyyli on itselle se sopivin ja pyrkiä löytämään omalle tekniikalle sopivat suunnistusrutiinit

Harjoitusta on lisäksi tehty hieman haasteellisemmaksi siten, että osalla rataa on kartalla ainoastaan käyrät+siniset kohteet (suot+ojat).

Kokoontumispaikka:
Väransbyn ulkoilualueen puomin luona oleva parkkipaikka.

http://kansalaisen.karttapaikka.fi/linkki?scale=40000&text=Treeni+24.8.%2Fkokoontuminen&srs=EPSG%3A3067&y=6660956&x=365109&lang=fi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.