Suunnistuskoulun retki Nuorisoviestiin ja Oravatonniin 25.-25.9

Syyskuussa Espoon Suunnan suunnistuskoulu tekee koko perheen viikonloppumatkan Turun suunnalle. Lauantaina osallistumme Turun Suunnistajien järjestämään Nuorisoviestiin Raisiossa, viestin eri sarjoissa on osuuksia rastireitistä aina H/D16 ratoihin. Sunnuntaina on vuorossa Nousiaisissa pidettävä lasten oma suunnistuskilpailu Oravatonni, joka Suomen suurin yksipäiväinen nuorisosuunnistustapahtuma. Kilpailu on henkilökohtainen kilpailu, mutta tyttöjen ja poikien 10-16 -vuotiaiden sarjoissa käydään lisäksi seurojen välinen pistekilpailu. Kilpailu käydään myös kannustusjoukkojen välillä; minkä seuran huutosakki on paras? Oravatonnissa myös aikuiset pääsevät suunnistamaan kuten normaalissa suunnistuskilpailussa.

Matkaan lähdemme yhteiskuljetuksella lauantaiaamuna klo 9:00 EsSun majalta ja palaamme sunnuntai-iltapäivällä samaan paikkaan noin klo 17. Yövymme Linnasmäen kongressikeskuksessa, josta meille on tehty majoitusvaraus 70 hengelle. Linnasmäessä majoituspakettiimme kuuluu yhteinen illallinen ja aamiainen. Mukaan Nuorisoviestiin ja Oravatonnin voi tietenkin osallistua, vaikka ei osallistuisikaan yhteiskuljetukseen ja/ tai -majoitukseen. Matkaan voi myös lähteä ilman omaa huoltajaa, mutta silloin asiasta tulee sopia etukäteen.

Matkan hinta on lapsilta EUR 25 sisältäen yhteiskuljetuksen, majoituksen ja viestin osallistumisen. EsSu kustantaa näin ollen suunnistuskoululaisten viestin kilpailumaksun ja yhteiskuljetuksen. Oravatonnin kilpailumaksusta kukin vastaa itse. Muistathan, että seura tukee suunnistuskoululaisten kilpailumaksuja EUR 75 vuodessa. Matkan hinta aikuisille on EUR 40 sisältäen majoituksen ja yhteiskuljetuksen omavastuun. Aikuiset vastaavat siis omista kilpailumaksuistaan ja bussimatkan EUR 15 omavastuusta itse. Matkan maksut tulee suorittaa Espoon Suunnan Nuorisojaoksen tilille 130930-206581.

Ilmoittautuminen bussikyytiin ja majoitukseen 17.9.2011 mennessä osoitteeseen: suunnistuskoulu.matkat@espoonsuunta.fi. Ilmoittautumiseen tiedot kuinka monta aikuista ja kuinka monta lasta lähdössä. Itse kilpailuun ilmoittautuminen EsSu:n Verkkovihkoon. Koska paikkoja on rajoitetusti, täytämme matkan ilmoittautumisjärjestyksessä. Itse kilpailuun tulee kunkin lapsen ja aikuisen ilmoittautua erikseen Verkkovihon kautta. Ilmoittautuneille lähetetään yksityiskohtaiset matkaohjeet ennen matkaa.

NYT KAIKKI MUKAAN YHTEEN VUODEN PÄÄTAPAHTUMISTA!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.