Pääkaupunkiseudun nuorten sarjakilpailu ja Espoon Suunnan Pokaalijahti ESPOON OLARISSA 8.9.2011

KILPAILUOHJEET

Paikka ja aika: Olarin Steinerkoulu 8.9.2011. Metsään pääsee 17.00 – 18.30 välillä.
Opastus Ylismäentien ja Olarinniityntien risteyksestä Paikoitus.kilpailukeskuksen vieressä Olarin koulun P-alueella

Sarjat ja radat:

Kilpasarjat D8RR 2.5 km / 1.7 km (viitoitus/suoraan) D10RR 2.5 km / 1.7 km (viitoitus/suoraan) D12TR 1.8 km D12 1.7 km D14 2.4 km H8RR 2.5 km / 1.7 km (viitoitus/suoraan) H10RR 2.5 km / 1.7 km (viitoitus/suoraan) H12TR 1.7 km H12 1.7 km H14 2.5 km

Kilpasarjoihin osallistutaan yksin ja niistä lasketaan osakilpailukohtaiset pisteet. Espoon suunnan pokaalijahdissa myös sarjat H16 2.5 km D16 2.5 km

Saattaja- ja parisarjat S-RR (saattaja tai pari rastireitillä, ei ikärajoituksia) 2.5 km / 1.7 km S-TR (saattaja tai pari tukireitillä, ei ikärajoituksia) 1.8 km S-12 (saattaja tai pari 12-vuotiaiden radalla, ei ikärajoituksia) 1.7 km S-14 (saattaja tai pari 14-vuotiaiden radalla, ei ikärajoituksia) 2.4 km Saattajasarjoihin voi osallistua joko yksin tai saattajan (esim. isän, äidin, kaverin) kanssa.

Kartta ja rastimääritteet:

Kartta 1:10 000, käyräväli 5 m. Kilpailussa käytetään tulostekarttoja, jotka ovat muovikotelossa. Rastimääritteet on tulostettu karttaan.

Maasto:

Kilpailumaasto on ulkoilualuetta, jossa on runsaasti ulkoiluteitä ja polkuja. Kasvillisuus on sekametsää, mäkien päällä pääosin männikköä. Maaston korkeuserot vaihtelevat pienestä kohtalaiseen. Polku- ja tieverkosto tarjoaa nuorimpien osuuksille turvallisia tukipisteitä. Toisaalta pienipiirteisistä avokalliomäistä löytyy riittävästi haasteita myös vanhimmille suunnistajille.

Ilmoittautuminen:

Aloita ilmoittautuminen täyttämällä ilmoittautumiskorttiin nimi, seura, sarja ja emit-kortin numero. Jätä kaikilla tiedoilla täytetty ilmoittautumiskortti ilmoittautumispisteeseen ja siirry sen jälkeen lähtöön. Rasteilla on Emit-leimaus. Järjestäjillä on varattuna muutamia Emit-kortteja, joita voi lainata. Kortteja saa ilmoittautumispisteestä. HUOM! Kortti palautetaan Emit-purkuun ! Palauttamattomasta kortista veloitamme 60 €, joten muista palauttaa lainattu kortti maaliin. Saattajan kanssa reitille voi mennä myös ilman Emitiä. Tällöin saa osallistumismerkinnän, mutta aikaa ei oteta.

Lähtö:

Lähtöön on matkaa noin 200 m. Lähdössä on kolme linjaa RR-sarjat, saattajasarjat ja muut sarjat. RR-sarjalaiset saavat kartan 2min ennen lähtöä ja 1min ennen lähtöä saa halutessaan opastusta reitistä yms. Muut saavat kartan n 1 min ennen starttia. Lähtöleimaus eli Emit-kortin nollaus aloittaa suorituksen.

RR sarjat : Rastireitti on merkitty maastoon yhtenäisellä valkoisella nauhalla. Viitoitettu rata on merkitty karttaan. Rastit on sijoitettu viitoituksen varrelle ja ne on merkitty tunnuksilla RR1, RR2… . Rastit kierretään numerojärjestyksessä. Rastireitillä käymättä jääneestä rastista lisätään loppuaikaan 10 minuuttia. TR sarjat :Tukireittisarjojen karttoihin on merkitty maastossa oleva RR-sarjojen viitoitus. Tukireitin rastit on sijoitettu selviin maastokohteisiin jonkin matkan päähän viitoituksesta. Rasteilla on normaalit numerokoodit, jotka näkyvät rastimääritteistä.

Maali:

Viimeinen rasti on kaikilla sama ja kaikilla rastilla olevilla Emit- leimasimilla voi leimata. Viimeiseltä rastilta on viitoitus maaliin. Suoritus päättyy maalileimaukseen. Siirry maaliin tulon jälkeen rauhallisesti Emit-purkuun, joka sijaitsee maalin lähellä. Muista palauttaa lainattu kortti Emit-purun yhteydessä.

Keskeyttäneet:

Keskeyttäneiden on ehdottomasti ilmoittauduttava maalissa ja Emit-purussa, jotta tiedetään ketkä ovat palanneet radaltaan.

Tulokset:

Kilpailun jälkeen tulokset löytyvät Espoon Suunnan verkkosivuilta www.espoonsuunta.fi.

ENSIAPUtarvikkeita löytyy kilpailukeskuksesta.

Tiedustelut: Sirpa.Jylha@welho.com tai nuoriso@espoonsuunta.fi

You may also like...

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.