Alueen testijuoksussa osanottoennätys

Tiistain alueen testijuoksussa lyötiin 2000-luvun osanottoennätykset, kun kaikkiaan 16 essun juoksijaa osallistui tapahtumaan. Oli hienoa nähdä kuinka moni hyödynsi hienosti järjestetyn juoksun mahdollisuudet talvikauden harjoittelussaan. Etenkin nuorten, alle 16-vuotiaiden aktiivisuus herätti positiivista huomiota.

Hienoista suorituksista voi mainita ainakin Anssin 44.22 12 km:lla sekä Larin 11:28 ja Elvan 13:37 3 km:lla. Kaikista tärkeintä ei tietysti taaskaan ollut aika vaan osallistuminen ja erinomainen kova harjoitus muiden hyvien harjoitusten lomassa.

Testijuoksun jälkeen polkaistiin myös käyntiin 14-16 vuotiaiden valmennusryhmän toiminta erillisessä palaverissa.

Seuraava alueen testijuoksu on heti loppiaisen jälkeen tiistaina 10.1. Kaikki essulaiset taas innolla mukaan, ikään tai kuntotasoon katsomatta.

Tuloslinkki: http://www.kokkens.fi/kilpailut/2011/suutesti201112/

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.