Hiihtomestari 2012-kisa alkanut

Talvi 2012 on vihdoin päässyt vauhtiin oikein lumisissa merkeissä, ja myös pääkaupunkiseudulla on nyt upeat hiihtomahdollisuudet.

Rangers- ja eGroup Jr(Isot Rangersit) ryhmillä alkaa helmi- ja maaliskuun kestävä vapaaehtoinen hiihdon aktiivisuuskilpailu, nimeltään Hiihtomestari 2012. Kisaan voi osallistua kirjaamalla 3.2.-1.4.2012 välisenä aikana hiihdetyt kilometrit erityiseen lomakkeeseen (mieluiten käsin), ja palauttamalla lomakkeen huoltajan allekirjoituksella varustettuna harjoituksissa 8.4. mennessä joko Ernolle, Virpille tai Henkalle, tai lähettämällä sen (skannattuna) sähköpostilla osoitteeseen hiihto.mestari(at)gmail.com.

Kisassa on sarjat erikseen 11-13 vuotiaille (Rangers) ja 14-16 vuotiaille (eGroup Jr), erikseen tytöille ja pojille. Kaikki saavat osanottopalkinnon, ja lisäksi eniten kilometrejä keränneet palkitaan kaikissa sarjoissa sekä arvontapalkintoja. Molempien Ikäluokkien parhaille lisäksi luvassa mm. lahjakortit suunnistustarvikkeiden hankintaan.

Vanhemmat ja muut sponsorit voivat vapaaehtoisesti tukea palkintojen ja lahjakorttien hankintaa ilmoittamalla tukisummasta yo. sähköpostiosoitteeseen (esim 10€). Tarkemmat ohjeet saa vastauksena.

Lomake löytyy täältä

Lisätietoja saa tarvittaessa Henkalta

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.