Rangers ja eGroupJr pääsiäisleirillä

EsSun Rangers ja eGroupJr valmennusryhmät leireilivät pääsiäisen Kisakeskuksessa 24:n junnun ja 8:n valmentajan ja huoltajan voimin. Leiri alkoi talvisissa merkeissä Billnäsin kisoista, jossa saatiin yhteislähtökisasta mainio viestitreeni kevään viestejä ajatellen. Leirin muut harjoitukset saatiin suunnistaa paremmissa olosuhteissa ja junnut pääsivät treenamaan niin vauhdikasta sprinttisuunnistusta kuin taidollisesti vaativia käyrätreenejä ja rastinottoharjoituksia. Leirillä harjoiteltiin myös omien kilpailusuoritusten analysointia ja tutustuttiin reittihärvelin käyttöön. Leiriläiset osallistuivat myös sunnuntaina Raseborgin kevätkansallisiin, jossa vaativat radat tarjosivat suunnistushaasteita niin junnuille kuin leirin aikuisillekin.

Billnäs tulokset

Raseborg tulokset

Leirikuvia

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.