Hiihtomestari 2012-kilpailu ratkennut

Unohda se, kuinka nykyiset aikuiset hiihtivät lapsuudessaan mielestään paljon sivakoimalla koulumatkat edestakaisin. Essun uusi sukupolvi suksi hiihtokilometrit aivan uusille lukemille, kun hiihtomestari 2012-kilpailu saatiin päätökseen. Kahden kuukauden aikana helmi- ja maaliskuussa parhaat urakoivat laduilla mahtavasti miltei 400 km. Kisassa oli neljä sarjaa, 11-13 ja 14-16 vuotiaat tytöt ja pojat.  Sarjavoitot menivät seuraaville: Maija Raasakka, Allu Palmén, Ella Kaukonen ja Mikko Tervakangas.

Sarjavoittajat palkitaan talvikauden päättäjissä, ja kaikki korttinsa palauttaneet saavat samassa yhteydessä osanottopalkinnon.

Onnea näille tuleville huipuille!

Hiihtomestari 2012 tulokset

You may also like...

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.