Nuorten joukkueet menestyivät Tiomilassa

Vuoden 2012 Tiomilaan oli ilmoittautunut kaikkiaan 296 alle 16-vuotiaiden nuorten joukkuetta. Essu sai liikkeelle ennätysmäärän juoksijoita, eli kaikkiaan kolme kokoonpanoa. Ounasvaaran hiihtoseuran voittamassa kovatasoisessa kisassa ykkösjoukkue sijoittui sijalle 49. Edellisen kerran parempaan lopputulokseen on päästy 14 vuotta aikaisemmin vuonna 1998, ja maratontilastossa sijoitus on kaikkien aikojen 3. paras. Joukkueessa juoksivat Ilmari Ikäheimo, Ella Mahlamäki, Ella Kaukonen, Emilia Ståhlberg ja Juha Rauhala. Myös kakkosjoukkue venyi hienosti tehden Essun kakkosjoukkueiden kaikkien aikojen sijaennätyksen 119. Joukkueessa juoksivat Alvar Palmén, Iina Ridanpää, Aino Palmén, Maija Raasakka ja Niko Larmala. Jopa kolmosjoukkueen sija oli upeasti alle 200.

Leevin (numerolappu rinnassa) suoritusta spekuloimassa (vasemmalta) Jenni, Aino, Juha, Miika ja Niko

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.