EsSun suunnistuskoulussa Jukolan viestin tunnelmaa

Maanantaina 14.5 saatiin esimakua suunnistajien kesän kokokohdasta, Jukolan viestistä, kun 130 EsSun suunnistuskoululaista ja 40 Rangers ja eGroupJr-valmennusryhmäläistä juoksivat viestisuunnistustreenin Leppävaaran urheilupuiston maastoissa. Yhteislähtö sujui mallikkaasti ilman varaslähtöjä ja vaihdotkin kuin vanhoilta konkareilta. Loppusuoralla nähtiin huikeita loppukirejä, kannustusta ja paljon iloisia ilmeitä! Nuorimmat suunnistuskoululaiset saivat viestisuunnistuksessa ohjaajiksi jo oman osuutensa juosseita 11-16-vuotiaita valmennusryhmäläisiä, joilla olikin kova työ pysyä vauhdikkaiden liito-oravien ja karttakettujen perässä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.