EsSun nuorille upeita viestisuorituksia

Suunnistavan Uudenmaan Oravapolkuviesti suunnistettiin Oulunkylän Urheilupuiston maastossa 24.5.2012. EsSu sai liikkeelle peräti 17 joukkuetta, eli yhteensä 51 nuorta suunnistajaa.

A-sarjassa (H/D12TR, H/D10RR, H/D10RR) matkaan starttasi kaikkiaan 57 joukkuetta, joista 8 EsSu-joukkuetta. Ykkösjoukkueemme Oona Paloheimo, Otso Pajuoja ja Aku Koskenvuo suunnisti kerrassaan upeasti ja Aku pääsi tuomaan EsSun värit voittajana maaliin. Hienosti kymmenen parhaan joukkoon ylsi myös kolmosjoukkueemme Tuomas Kaukonen, Saana Munck, Juuso Tervakangas. Kaikki joukkueemme selvittivät viestin kunnialla läpi ja moni nuori pääsi kokemaan ensimmäistä kertaa oikean viestikilpailun tunnelmaa.

B-sarjassa (H/D14, H/D12, H/D14) saimme jalkeille 6 EsSu-joukkuetta, jotka koostuivat sekä ensikertalaisista että jo kokeneemmista viestisuunnistajista. Ykkösemme Ella Mahlamäki, Mikael Rautio ja Alvar Palmen sijoittui viidenneksi.

H/D16-sarjalaisten C-sarjassa nähtiin taas sinikeltaista väriä palkintokorokkeella, kun Juha Rauhala, Emilia Ståhlberg ja Lari Pernu ottivat hopeaa. EsSulaisten kannustus kisapaikalla oli jälleen sellaista, että Särkänniemen parhaan kannustajaseuran palkinto, uusi maskottimme EsSu Bird on todellakin oikeassa osoitteessa.

Tulokset kokonaisuudessaan löytyvät täältä.

Kisakuvia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.