Ungdomens 10mila (Ungi)

Nyt on EsSun sivujen ilmoittautumispalveluun avattu Ungdomens Tiomilan eli Ungin ilmoittautuminen. Linkki ilmoittautumiseen

Ungdomens Tiomila (Ungi) 3.-4.8.2012, Hökensås, Ruotsi
Nuorten Tiomila eli Ungi on Etelä-Ruotsissa järjestettävä nuorten suunnistusviesti, jossa sarjat ovat HD-12, HD-18 ja D-18. HD-12 viesti juostaan illalla, muut viestit alkavat aamuyöllä ja kestävät aamuun asti. Juuri siksi Ungissa on aivan erityistä tunnelmaa! Lisätietoja Ungista osoitteesta http://www.orientering.se/u10mila

Kuljetukset omalla bussilla. Lähtö to 2.8 iltalaivalla ja paluu su 5.8 aamupäivällä. Kisapaikalla majoitumme teltoissa, laittakaa ilmoittautumisen lisätietoihin haluatteko majoittua järjestäjiltä varattavissa armeijateltoissa vai omassa teltassa.Bussissa tilaa myös huoltajille, myös huoltajien ilmoittautuminen ilmoittautumislomakkeen kautta. Lisätiedot matkan aikataulusta ja hinnasta päivitetään mahdollisimman pian.

Ilmoittautumiset Ungiin 4.6 mennessä. Lisätietoja matkasta voi kysyä Ernolta, Kimmolta ja Saaralta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.