Pertti Laurilalle MM hopeaa

1.-8.7. kisattiin Saksassa Harzin vuoristossa ja Bad harzburgissa Veteraanien MM-kisat. Normaalimatkalla Pertti Laurila H80 sarjassa suunnisti hopealle. Kisan voitti Norjan Paul Forseth ja pronssi meni Ruotsiin. Normaalimatkalla D40-sarjassa Virpi Palmén oli viides, Saksan Monika Deptan voitettua nousuvoittoisella radalla ja Marjut Varpula D45-sarjassa oli 14.

Sprintti karsinnat juostiin Bad Harzburgissa ja finaalit ratkottiin seuraavana päivänä Goslarissa. D 40-sarjassa Mirka Haataja tsemppasi kahdennaksi Romanian Veronica Minoiun vieden voiton. Leena Paatero D65-sarjassa oli 11. ja Reino Pajuoja H 75-sarjassa 12.

Ensi vuonna WMOC kisataan Italiassa, joten mäkitreeniin on hyvä jo alkaa satsaamaan. Onnittelut menestyjille!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.