Pertti Laurilalle MM hopeaa

1.-8.7. kisattiin Saksassa Harzin vuoristossa ja Bad harzburgissa Veteraanien MM-kisat. Normaalimatkalla Pertti Laurila H80 sarjassa suunnisti hopealle. Kisan voitti Norjan Paul Forseth ja pronssi meni Ruotsiin. Normaalimatkalla D40-sarjassa Virpi Palmén oli viides, Saksan Monika Deptan voitettua nousuvoittoisella radalla ja Marjut Varpula D45-sarjassa oli 14.

Sprintti karsinnat juostiin Bad Harzburgissa ja finaalit ratkottiin seuraavana päivänä Goslarissa. D 40-sarjassa Mirka Haataja tsemppasi kahdennaksi Romanian Veronica Minoiun vieden voiton. Leena Paatero D65-sarjassa oli 11. ja Reino Pajuoja H 75-sarjassa 12.

Ensi vuonna WMOC kisataan Italiassa, joten mäkitreeniin on hyvä jo alkaa satsaamaan. Onnittelut menestyjille!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.